Boblefotball på storskjermen!

TV programmer vi har vært på

Hvite gutter

Sjekk ut Hvite Gutter, sesong 4, episode 5, hvor boblefotball er presentert som et morsomt alternativ for utdrikningslag!

Senkveld

I «Senkveld Testen» ble boblefotball brukt i en utfordring hvor Stian Blipp måtte servere snacks til Helene Olafsen uten å søle, mens han navigerte seg gjennom flere kjendiser iført boblefotballer.

Hver gang vi møtes

Under årets utgave av «Hver Gang Vi Møtes» ble boblefotball brukt som en morsom aktivitet, hvor deltakerne konkurrerte mot crewet.

Iskrigerne

Iskrigerne prøvde boblefotball som en kul og lagbyggende aktivitet, for å koble av og ha det gøy sammen utenfor isen.

Kjøret gård

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We Are Ready To Help

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andre TV program & PERSONER SOM HAR SPILT

Noen av våre kunder

Over 1200+ Kunder

Hva folk sier

Mathias Pettersen // Hurdal folkehøyskole
Les mer
Jeg syns dette var veldig bra. Jeg leide det for en dag til klassen min på Hurdal Verk Folkehøgskole, og de digga det. Var kjempe god stemning! Man er veldig godt sikret i ballene, så ingen skader. Var fornøyd med måten man leide på, og kontakten man hadde med utleier.
Tormod Engebu
Les mer
Beste boblefotballen ever! Anbefales på det sterkeste! Morsomt, slitsomt og engasjerende!
Vind IL.
Les mer
Vind IL på Gjøvik har 8 bobleballer som ble kjøpt i 2016. De er selvsagt i orange og blå farger. Disse tjener inn seg selv i løpet av kort tid.
Eivind Reiersølmoen
Les mer
Jeg leide bobler til utdrikningslag med gutta. Var en suksess! Her kan du takle så hardt du vil med god samvittighet. Boblene tilfører spillet en mer leken atmosfære og jevner ut nivået på spillerne. Med bobler rundt kroppen blir det fort mye action, latter, dueller og ekstra svette. Passet perfekt i et utdritningslag!
Lasse Johnsen // Kulturenheten
Les mer
Vi hadde 40 stk ungdommer på klubbkvelden, noe som er betydelig mer enn normalt! Alle hadde en kjempemorsom opplevelse, helt uten skader av noe slag! Så det de spurte om når vi avsluttet var om når det blir boblefotball neste gang!
Fredrik G.
Les mer
Utrolig bra kundeservice. Enkelt, greit og rimelige priser 🙂
Thomas Johansson
Les mer
Over forventning! 10/10
Liv-Marit E.
Les mer
Fantastisk! Anbefales!
André Mikalsen
Les mer
Flott og artig opplevelse!
Previous
Next

Bli med på moroa!

Prøv en aktivitet alle synes er gøy!