en gøyal opplevelse for alle

Boblefotball
Trondheim

Kjopbilde-1_960x635
Start video

UTDRIKNINGSLAG

Denne aktiviteten er perfekt for utdrikningslag. Vi garanterer mye latter og mye hopping. Du og dine venner vil le for resten av kvelden.

TEAM BUILDING

Dette er en aktivitet som kan spilles av alle. Med mye latter og god stemning kan boblefotball føre til en opplevelse utenom det vanlige samtidig skape et godt samhold i grupper og i team.

EVENTER

Boblefotball er en glimrende aktivitet å bruke på eventer. Det vil legge ekstra oppmerksomhetrundt et event, samtidig skape mye humor og glede rundt deltakerne.

VENNEGJENG

For vennegjenger eller bursdagsselskap vil boblefotball være utrolig gøy. Dett er en aktivitet som alle vil prøve og like. Det vil definitivt skape mye glede og humor.

Boblefotball Norge har en egen utleieavdeling i Trondheim. Vi tilbyr utleie hele året i Trønderlags-området fra vår avdeling på Solsiden. Hos Boblefotball Norge samles firmaer, vennegjenger så vel som utdrikningslag og idrettsklubber.

Det kan ofte være vanskelig å finne en aktivitet som passer til alle, når man skal arrangere noe for små og store grupper. Vi gjør det enkelt for deg som har fått ansvaret for å arrangere noe, med et tilpasset opplegg for akkurat din aktivitet. Vi står for utleie av alt nødvendig utstyr, samt instruktør om dette skulle være ønskelig. Det eneste dere da trenger å gjøre er å finne et sted å spille. Ta kontakt med oss, og gi oss beskjed hvilken dag som er aktuelt, ca. antall deltakere og vi kommer med en anbefaling til dere.

Hva er boblefotball?

Bobblefotball er en gøyal aktivitet for deg i Oslo området! Du har på deg en oppblåsbar plastball, springer i hverandre og spiller fotball.

Du er godt beskyttet inne i boblen og her er det ingen røde kort!

Hva sier kundene våre

Kunders omtale

Google anmeldelser
3.4
Basert på 5 vurderinger
Facebook anmeldelser
5.0
Basert på 11 vurderinger
js_loader

bli med på moroa

Bestill i dag

Boblefotball Norge, Avdeling Trondheim

Åpningstider

Man-Lør: 10:00-22:00

Søndag: 11:00-22:00

Kontakt oss

Telefon: 951 07 021

Adresse
Heimdalsvegen 9A

7080 Heimdal