Bookingskjema

Boblefotball leie

fra KR 3500

100% No Risk – Free rescheduling

Google anmeldelser
5.0

OFTE STILTE SPØRSMÅL

En typisk utleie inneholder vanligvis bobleballer, pumper, overtrekks vester og fotball. Vi tilbyr også levering og rigging, i tillegg til en instruktør som kan gi veiledning og dømme kamper ved behov.

Vi tilbyr pakketilbud for 8, 10 og 12 boblefotballer, men vi hjelper gledelig å tilpasse utleien for å passe dine spesifikke behov hvis du trenger en annen mengde.

Du har muligheten til enten å hente utstyret på vår lokasjon, eller vi kan levere det til deg, sette det opp, og til og med tilby en instruktør for å bistå deg gjennom aktiviteten.

Vi sender som regel en faktura på forhånd. Det er også mulig å betale med VIPPS. 

Boblefotballene blåses opp ved hjelp av en elektronisk pumpe som krever strømuttak. Pumpene er inkludert i utleien.

Vår boblefotballaktivitet passer for deltakere fra 10 år og oppover, med en minimumshøyde på 160 cm. Selv om det ikke er en streng vektgrense, anbefaler vi at personer som veier over 110 kg, unngår å delta av sikkerhetsmessige årsaker.

Boblefotball er vanligvis trygt så lenge spillere følger reglene. Det er viktig å være forsiktig og ikke utføre farlige bevegelser som kan føre til skader. Skader kan likevel forekomme, som med ethvert annet idrett.

Boblefotball kan spilles på ulike underlag, inkludert gress- eller kunstgressbaner, eller idrettshaller. De kan ikke brukes på asfalt, grus eller snø.