OM OSS

OM OSS

Boblefotball er et helt ny og morsom aktivitet som kan spilles av alle. Boblefotball Norge ble startet i 2013 av Håkon Østerberg. Selskapet har sitt hovedkontor i Olso, men dekker i dag også store deler av Norge, med sine andre avdelinger i Bergen, Trondheim og Kristiansand. Vi driver med både salg og utleie av boblefotball, og ønsker at flest mulig skal få oppleve boblefotball å se hvor gøy aktiviteten kan være.

Boblefotball er en aktivitet som setter fotballspillere og andre inne i spretne, oppblåsbare bobler. Om du er fotballspiller, sofasitter eller turgåer så er dette en aktivitet for deg.  Du kan leie boblefotballer for enhver anledning, vi gir deg bobler, fotball, overtrekks vester og alt du trenger er et sted å spille.  Boblefotball vil garantert gi deg mye latter og aktivitet. Når fløyta går vil du glemme alt annet, og nyte det så mye at du opplever du er et barn igjen.   Du og vennene dine vil le flere dager

Om oss
Om oss

Våre avdelinger

Oslo

Avd.Oslo

Bergen

Avd.Bergen

Trondheim

Avd.Trondheim

Kristiansand

Avd.Kristiansand

Kunders omtale

 • Jeg leide bobler til utdritningslag med gutta. Var en suksess! Her kan du takle så hardt du vil med god samvittighet. Boblene tilfører spillet en mer leken atmosfære og jevner ut nivået på spillerne. Med bobler rundt kroppen blir det fort mye action, latter, dueller og ekstra svette. Passet perfekt i et utdritningslag!

  Eivind Reiersølmoen
  Eivind Reiersølmoen
 • Vi hadde 40 stk ungdommer på klubbkvelden, noe som er betydelig mer enn normalt! Alle hadde en kjempemorsom opplevelse, helt uten skader av noe slag! Så det de spurte om når vi avsluttet var om når det blir boblefotball neste gang!

  Lasse Johnsen
  Lasse Johnsen Kulturenheten
 • Jeg syns dette var veldig bra. Jeg leide det for en dag til klassen min på Hurdal Verk Folkehøgskole, og de digga det. Var kjempe god stemning! Man er veldig godt sikret i ballene, så ingen skader. Var fornøyd med måten man leide på, og kontakten man hadde med utleier.

  Mathias Pettersen
  Mathias Pettersen Hurdal folkehøyskole

Boblefotball. En gøy opplevelse for alle!

Start typing and press Enter to search